Hulp bij innovatie

Het Health Innovation Park helpt ondernemers en zorgprofessionals met innovatie. Wilt u een zorginnovatie verder ontwikkelen of zoekt u als arts of zorginstelling samenwerking om te (kunnen) innoveren? Onze innovatie-adviseurs ondersteunen u graag. 

Contactpagina

De mogelijkheden
Het Health Innovation Park heeft een breed netwerk met bedrijven, zorginstellingen en contacten met de onderwijsinstellingen in onze regio. Hier kunnen leden van het Health Innovation Park van profiteren. Wij helpen u bij het in contact komen met ondernemers die een toegevoegde waarde leveren bij de ontwikkeling van uw innovatie. Wij kunnen ondersteuning bieden op het gebied van innovatie-advies, business development, financiering, bieden mogelijkheden tot huisvesting en kunnen u in contact brengen met het zorgtrainingscentrum.

Zorginstelling en -professional
Zorginstellingen en zorgprofessionals hebben soms innovatieve ideeën die ze graag omgezet willen zien in producten of diensten, zonder dat ze de behoefte hebben zelf te ondernemen. Een voorbeeld hiervan is het stolzorgportal. Andersom komt ook voor, dat een bedrijf opgezet door een zorgprofessional zelf innovaties in de markt zet en daarbij advies kan gebruiken. Weet u nog niet of u als zorgprofessional producten wilt vermarkten of realiseren? Onze innovatie-adviseurs helpen u graag verder. Ook de masterclass Medisch Innovatief Ondernemen geeft de mogelijkheid dit verder en zonder verplichting te onderzoeken.  

Benieuwd naar wat wij voor u en uw innovatievraagstuk kunnen betekenen? Vul dan vrijblijvend onderstaand intakeformulier in.