Evenementen

HIeronder treft u een overzicht aan van alle komende evenementen van het HIP. Ook evenementen van onze partners worden opgenomen in deze kalender wanneer ze het thema innovatie in zich hebben. 

bedrijfsbezoek

Welzorg innovatiemiddag

Innovatieve ondernemers ontmoeten Welzorg. Op dinsdag 30 mei organiseert Oost NV in samenwerking met Welzorg een 'bedrijvendag' voor innovatieve bedrijven actief in (zorg)hulpmiddelen. In Kasteel Spelderholt te Beekbergen geven wij een vijftal ondernemers een podium om hun zorginnovatie te presenteren aan de formule- en productmanagers van Welzorg. Een unieke kans om als bedrijf zowel de potentiële gebruikers als potentiële samenwerkingspartners te overtuigen van uw product.

bijeenkomst

Travel & Trade - partnerbijeenkomst

Wij willen je graag in verbinding brengen met onze partners zodat we je gezamenlijk verder kunnen ondersteunen. Met veel plezier nodigen wij je daarom uit voor onze partnerbijeenkomst op donderdag 1 juni. Deze bijeenkomst is voor ondernemers en onze partners. Maar het is met name voor jou als ondernemer, en is bedoeld om jouw netwerk en kennis te vergroten.

bijeenkomst

Netwerkborrel RAV Ijsselland - HIP

Wij nodigen u graag uit voor een volgende HIP netwerkborrel op vrijdag 9 juni van 16.00 – 18.00 bij de RAV IJsselland, aan de Voltastraat 3a te Zwolle.

bijeenkomst

Hanzedagen Kampen 2017

In 2017 organiseert Kampen van 15 t/m 18 juni de Internationale Hanzedagen en is daarmee dé trotse gastheer van dit grootse evenement!

workshop

Workshop Grenzeloos Ondernemen

Op 19 juni organiseert het Health Innovation Park in samenwerking met Trade Office Regio Zwolle de workshop: Grenzeloos Ondernemen.

congres

Ondernemersreis Digital Health & Smart Devices Verenigd Koninkrijk 2017

Van 26-29 juni organiseert Oost NV een ondernemersreis naar het Verenigd Koninkrijk. Samen met de partners Health Valley, InnovationQuarter, de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij, Amsterdam Trade, Health~Holland en het Netherlands Business Support Office (NBSO) opent Oost NV graag de juiste deuren voor u!

bijeenkomst

HIP zomerborrel Rabobank

Op 6 juli 2017 vindt er weer een netwerkborrel plaats. Deze keer zijn wij te gast bij onze partner de Rabobank.