Evenementen

HIeronder treft u een overzicht aan van alle komende evenementen van het HIP. Ook evenementen van onze partners worden opgenomen in deze kalender wanneer ze het thema innovatie in zich hebben. 

workshop

Remote patient monitoring: towards an optimal design

In a time where ever-increasing healthcare costs are under scrutiny, hospitals are slowly developing into intervention-based centers while patient care is moving towards the primary healthcare sector. Remote patient care technologies can provide useful solutions to support patients in this transformation of healthcare, and will play an important role to maintain or improve quality and efficiency in future care.

bijeenkomst

Besturen balanceren voor gevorderden

Ook dit jaar belooft de Paul Cremerslezing u weer te inspireren, compleet met diner en cultuur, ofwel culinaire contemplatie. Dit jaar is de timing extra saillant. Op de dag van de lezing – 6 april – liggen de tweede Kamerverkiezingen 22 dagen achter ons en wordt er in Den Haag druk gesleuteld aan een nieuw kabinet. Zorg wordt weer een kernthema en onze agenda voor de komende jaren staat dan in de grondverf.

bijeenkomst

Healthy Lifestyle matchmaking event

De stichtingen Health Valley (HV), ICT for Brain, Body & Behavior (i3B) en Food Valley NL(FV) hebben de handen ineengeslagen in het EFRO gesubsidieerde project C.I.A.L.E.: Connect, Innovate, Accelerate, Learn en Expand. Door deze samenwerking ontstaat het grootste MKB-netwerk van Oost-Nederland. Doelstelling van het project is het tot stand brengen en uitbreiden van samenwerking tussen MKB-ondernemingen, en de stimulering van MKB-ondernemingen tot valorisatie op het raakvlak van ICT, Hersenen, Cognitie en Gedrag, Voedsel en Gezondheid; ‘Healthy Lifestyle’.

bijeenkomst

Start-up & innovatieplein

International markets are extremely interesting for innovative companies which are just spreading their wings. To get you off to a good start, both internationally and in Germany, NEVAT-FME, Metaalunie, Brainport Industries, Mikrocentrum and Holland Innovative will be setting up the Innovation Square for the presentation of innovations and start-ups at the Hannover Messe from 24-28 April 2017.

beurs

Bezoek Hannover Messe

Op 25 april organiseren Kennispoort Regio Zwolle, Polymer Science Park en het Agri&Food Innovatie Cluster Regio Zwolle een excursie voor ondernemers. Samen met jou willen we een bezoek brengen aan één van de grootste industriële beurzen, de Hannover Messe.

congres

Verleg uw grenzen!

Verleg uw grenzen, maar niet te ver... In Duitsland immers ligt namelijk nog veel in het verschiet. Hoewel Nederlandse ondernemers direct over de grens met Nort-Rhein Westfalen hun handelspartners wel weten te vinden, laten we elders veel liggen. Ga daarom met ons mee op missie naar de Zuid-Duitse deelstaten Beieren en Baden-Württemberg: de groeilocomotieven van de Duitse economie.

workshop

Workshop: "Nieuwe regionale gelden"

Graag nodigen wij u, als mkb'er met innovatie en duurzame business plannen, uit voor de workshop: "Nieuwe regionale gelden". Tijdens deze workshop nemen wij u mee in de subsidiemogelijkheden.

bijeenkomst

Themabijeenkomst met Windesheim over de betekenis van ICT in de zorg

In samenwerking met lidorganisatie Windesheim organiseert het Deltaplan Dementie een themabijeenkomst met als (werk) titel 'De betekenis van ICT in de zorg'. We zijn hiervoor te gast bij Windesheim in Zwolle. Het programma is in ontwikkeling. Wilt u een uitnodiging ontvangen? Klik dan hier

bijeenkomst

Netwerkborrel Imminkhoeve: Zorg @ Vrijetijdsbesteding

Graag nodigen wij u op 23 mei uit voor een netwerkborrel bij de Imminkhoeve in Lemele met als thema: Zorg @ Vrijetijdsbesteding.

bedrijfsbezoek

Welzorg innovatiemiddag

Innovatieve ondernemers ontmoeten Welzorg. Op dinsdag 30 mei organiseert Oost NV in samenwerking met Welzorg een 'bedrijvendag' voor innovatieve bedrijven actief in (zorg)hulpmiddelen. In Kasteel Spelderholt te Beekbergen geven wij een vijftal ondernemers een podium om hun zorginnovatie te presenteren aan de formule- en productmanagers van Welzorg. Een unieke kans om als bedrijf zowel de potentiële gebruikers als potentiële samenwerkingspartners te overtuigen van uw product.

bijeenkomst

Netwerkborrel RAV Ijsselland - HIP

Op vrijdagavond 9 juni vindt er weer een netwerkborrel plaats. Deze keer zijn wij te gast bij één van onze nieuwe leden: RAV Ijsselland. Het programma wordt nog nader bepaald, maar reserveer alvast de datum in uw agenda en meld u aan.

bijeenkomst

Hanzedagen Kampen 2017

In 2017 organiseert Kampen van 15 t/m 18 juni de Internationale Hanzedagen en is daarmee dé trotse gastheer van dit grootse evenement!