groeikapitaal

 HIP heeft de juiste ingang bij de organisaties die beschikken over verschillende fondsen die gericht zijn op expansie van de innovatie.   • Energiefonds Overijssel

    Ondernemingen die zich richten op energiebesparing of de productie van nieuwe energie kunnen bij het fonds terecht. Ook bedrijven die zich specifiek richten op technologische innovatie vormen hier een onderdeel van. Financieringen vanuit het fonds zijn afhankelijk van de financieringsbehoefte en kunnen bestaan uit een participatie, lening of garantie. 

 


PPM Oost:
Investeert in kansrijke bedrijven die zich profileren als voorloper of trekker van de regionale economie. PPM Oost investeert met name in bedrijven binnen de sectoren Agro-Food, Life Sciences, High Tech, Energie- en Milieutechnologie.

   • Wadinko: 

    Deze participatiemaatschappij stimuleert gezonde bestaande én nieuwe bedrijvigheid in 28 participaties in Overijssel, Noordoostpolder en Zuidwest Drenthe. De bedrijven waar Wadinko bij voorkeur in participeert, behoren tot de maakindustrie en de zakelijke dienstverlening.