3 juli 2024

Even voorstellen | MijnEigenPlan

MijnEigenPlan is een online hulpmiddel dat zorgprofessionals helpt om mensen met een beperking zelfstandiger en met meer zelfvertrouwen door het leven te laten gaan. Op dit moment worden de informatieborden voornamelijk gebruikt bij woongroepen en dagbestedingen in de Gehandicaptenzorg en GGZ. Dankzij deze informatieborden zijn cliënten niet langer afhankelijk van begeleiders om te weten wat er gegeten wordt, welke begeleider er komt en of ze een dikke jas aan moeten doen. Ze kunnen nu zelf eenvoudig op het informatiebord kijken voor deze informatie.

Eén van de oprichters heeft kinderen met autisme en was op zoek naar een hulpmiddel om structuur en voorspelbaarheid te bieden. Zo’n hulpmiddel bestond nog niet en zodoende is MijnEigenPlan ontstaan.

Website

“MijnEigenPlan geeft regie, zelfvertrouwen en is bevorderlijk voor het welzijn.”

MijnEigenPlan is opgericht in 2015. We zijn voortdurend aan het groeien en mogen onszelf daarom regelmatig heruitvinden. Dit is een mooi proces waarbij alle collega’s betrokken zijn en hun input leveren. Hierdoor wordt het bedrijf steeds een stukje mooier, professioneler en schaalbaarder. Sinds 2018 zijn we gevestigd op het Health Innovation Park en sindsdien zijn we al twee keer uit ons jasje gegroeid. Gelukkig konden we eenvoudig intern verhuizen.

Onderzoek van Vilans

Een hoogte punt van MijnEigenPlan is dat uit onderzoek van Vilans blijkt dat er met het informatiebord één uur per week per medewerker aan tijd wordt bespaard. Deze tijd kan vervolgens worden besteed aan kwaliteitstijd met de client.

Contact

Neem contact op met ons team en laat uw nummer achter, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Contact

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle updates van het Health Innovation Park en leer je als eerste de nieuwe huurders kennen.

Nieuwsbrief