24 juli 2024

Duurzaamheid

Volledig gasloos

Duurzaamheid staat centraal op het Health Innovation Park. Daarom delen wij met trots de ontwikkelingen die door de jaren heen zijn uitgevoerd waardoor het Health Innovation Park zo duurzaam mogelijk is geworden. Alle gebouwen zijn nu voorzien van energielabel A of hoger, een beloning die onze inzet voor een groene en duurzame toekomst onderstreept.

De gebouwen Scriverius en Edison zijn zelfs volledig gasloos en uitgerust met zonnepanelen en tripleglas. Deze maatregelen zorgen ervoor dat er aanzienlijk minder CO2-uitstoot is en een verbeterde energie-efficiëntie. Dit heeft ervoor gezorgd dat deze gebouwen een energielabel A+++ hebben.

“Alle gebouwen zijn voorzien van energielabel A of hoger.”

Aanpassingen voor een lager energieverbruik

Daarnaast is er geïnvesteerd in nieuwe entrees en kozijnen, extra isolatie, slimme verlichting, klimaatsystemen en duurzame installaties. Deze aanpassingen resulteerden in een lager energieverbruik en een beter gebruikscomfort. De vernieuwde uitstraling van de gebouwen dragen bij aan een moderne en professionele werkomgeving, passend bij de visie van het Health Innovation Park.

Duurzame en gezonde werkomgeving

Naast het verduurzamen van de gebouwen staat een fijne werkomgeving ook centraal op het Health Innovation Park. Tussen de gebouwen in vind je een groene tuin waar je even kan ontspannen en je gedachten kan verzetten. Daarnaast ligt het Health Innovation Park naast een mooi natuurgebied. Dit is de ideale plek om in de pauze een rondje te wandelen.

We zijn trots op deze transformaties en geloven dat deze ontwikkelingen bijdragen aan een duurzamere en gezondere toekomst.

Contact

Neem contact op met ons team en laat uw nummer achter, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Contact

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle updates van het Health Innovation Park en leer je als eerste de nieuwe huurders kennen.

Nieuwsbrief