25 april 2024

De nieuwe huisstijl en bewegwijzering

In samenwerking met experts van een marketingbureau hebben we een nieuwe huisstijl ontwikkeld voor het Health Innovation Park. Deze stijl is ontworpen met als doel de samenhang en herkenbaarheid op het Health Innovation Park te vergroten en om de innovatieve en hoogwaardige zorgomgeving die we voor ogen hebben beter te reflecteren. De nieuwe huisstijl is het resultaat van zorgvuldig overleg waarbij we hebben gekeken naar de behoeften van onze huurders, het imago en de ambitie om een omgeving van synergie en expertise te bieden voor de gezondheidszorg.

De huisstijl met bijpassende bewegwijzering

De huisstijl bestaat uit een modern logo dat is afgeleid van het ramenstructuur van de panden. Het Health Innovation Park wordt aangegeven met grote verlichte landmarks waarop het logo wordt weergegeven. De huisstijl wordt uitgebreid met passende bewegwijzering die de bezoekers helpt om de zorgspecialist te vinden die ze zoeken. De panden worden aangekleed met het gezicht van de wetenschapper, waarnaar ze vernoemd zijn en met het logo, dat als manchetknoop boven op de hoek word geplaatst.

Naast duurzaamheid staat een fijne werkomgeving ook centraal op het Health Innovation Park. Tussen de gebouwen in vind je een groene tuin waar je even kan ontspannen. Om het Health Innovation Park nog groener te maken worden ook een aantal gevels met planten bekleed.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

De website zal een overzicht bieden van de gebouwen en huurders die op het Health Innovation Park zitten. Via de nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte van alle veranderingen en updates.

Met deze veranderingen zetten we een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van het Health Innovation Park als innovatieve en hoogwaardige zorgomgeving.

Contact

Neem contact op met ons team en laat uw nummer achter, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Contact

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle updates van het Health Innovation Park en leer je als eerste de nieuwe huurders kennen.

Nieuwsbrief