2 mei 2024

Even voorstellen | Implantologiepraktijk MKA-chirurgie Isala

Binnen de MKA-chirurgie hebben we een ruime ervaring met het plaatsen van implantaten sinds eind jaren “80. Alle kaakchirurgen zijn geaccrediteerd en Implantoloog NVOI. We hebben zeer veel ervaring met het aanbrengen van bot, het plaatsen van implantaten in elk denkbare indicatie. Daarnaast verzorgen we de opleiding tot MKA chirurg en in het bijzonder ook de implantologie. We werken samen met het Centrum Bijzondere Tandheelkunde Zwolle (CBT) en een uitgebreid netwerk van tandartsen die de suprastructuren vervaardigen. Daarnaast werken er ook tandartsen op onze afdeling om op verwijzing van de eigen tandarts supratructuren te maken.

 

Nieuwe locatie

We waren al enige tijd op zoek naar een locatie dichter bij Isala waar we onze werkzaamheden konden uitbreiden. Toen deed zich de fantastische kans voor om deze ruimte te gaan huren. We hebben de hele ruimte gestript en opgebouwd tot een prachtige praktijk!

Onze implantologiepraktijk was reeds gevestigd in Hattem onder de naam implantologiepraktijk Hattem als onderdeel van Isala. Deze praktijk is dus nu verhuisd naar het Van Kempen gebouw. Voor onze Isala patiënten valt dit onder gebouw N.

Hoe draagt jouw bedrijf bij aan de behoefte van klanten?

Onze praktijk is de expertise kliniek voor het plaatsen van implantaten. Hier plaatsen we implantaten om op voorspelbare en duurzame wijze een oplossing te bieden bij verlies van één of meerdere tanden of het gehele gebit.

Contact

Neem contact op met ons team en laat uw nummer achter, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Contact

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle updates van het Health Innovation Park en leer je als eerste de nieuwe huurders kennen.

Nieuwsbrief